Kedvező árak a GyőrBike-nál a rendszeres felhasználóknak!

A használatért fizetendő: Bérlet ára + Kártyadíj + Kölcsönzés díja

Győrbike bérlet akció!

Éves kártyadíjra 10% kedvezményt biztosítunk 2020.10.01-10.31. közötti időszakban!
A 10% kedvezmény a diákok éves bérletére is érvényes!

Bérlet és kártya díj

A GyőrBike kártya használatához, a GyőrBike rendszerhez való hozzáférést biztosító fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

Kedvezményes bérletek díja
Az éves bérlet díja 8.800Ft
A féléves bérlet díja 5.700Ft
14 éven felüli diákok éves bérlet díja 7.000Ft
14 éven felüli diákok féléves bérlet díja 4.600Ft
A GyőrBike kártya díja 600Ft/kártya

Az AYCM-től vásárolt GyőrBike kuponnal rendelkezők, 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá a felnőtt éves GyőrBike bérlethez. Az ETO FC Győr bérlettel rendelkezők, minden GyőrBike bérletre 15% kedvezményre jogosultak.

A GyőrBike kártya használatához, a GyőrBike rendszerhez való hozzáférést biztosító fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

A bérletek a kártyaigényléssel, illetve a kártya érvényességének meghosszabbításával együtt vásárolhatók meg a kártyaértékesítő helyeken.

Ezen felül a kártya kiváltásakor minimum 2.000 Ft-nak megfelelő összeget fel kell tölteni minden egyes kiváltott kártyára. A feltöltött összeg a bérlet, illetve a bérlet lejárta után egy hónapon belül vásárolt újabb bérlet érvényességének ideje alatt használható fel. A bérlet lejárta utáni egy hónapon belül a fel nem használt összeget a Kártyaértékesítő helyeken visszafizetjük. A kerékpár kölcsönzésének díja a feltöltött összegből kerül levonásra.

 

Alkalmi felhasználó

Alkalmi felhasználó
Napijegy 400Ft
3 napos jegy 800Ft
Hetijegy 1.400Ft

Jegyvásárlás esetén a rendszer 30.000 Ft-ot zárol letétként az ügyfél bankszámláján.

A megvásárolt jegy érvényességi idejének lejártát követő napon történik a letét összegéből a jegyár és a kölcsönzési díj levonása. Ezt követően a rendszer jelzést ad a banknak, hogy a maradék összeg zárolása felszabadítható. A jegy megvásárláskor zárolt összeg (kaució) visszajáró részét a jegy lejártát követően, a feloldástól számított 5 banki napon belül kerül újra felhasználhatóvá a ügyfél számláján.

 

Kölcsönzés díja

Minden új kölcsönzés megkezdett fél óra a megvásárolt, érvényes jeggyel vagy bérlettel ingyenes. 

Az első fél óra után, minden megkezdett fél óra kölcsönzésnek számít, mely kiszámlázásra kerül.

Kölcsönzés díja
30 percig ingyenes
60 percig 250Ft
90 percig 550Ft
120 percig 900Ft
Minden további megkezdett fél óra +400Ft

A kölcsönzés maximális időtartama alkalmanként 10 óra lehet. Ha 10 órán belül a kikölcsönzött kerékpár nem kerül vissza bármelyik dokkolóba, a kerékpárt eltűntnek nyilvánítjuk és kerestetni fogjuk.