Aktualitások

Főoldal

GyőrBike állomás
(regisztráció és jegyvásárlás)
GyőrBike állomás

1 éves és bővül a GyőrBike!

1 éves a GyőrBike Bérkerékpár Rendszer és további 4 állomással és elektromos kerékpárokkal bővül. A közösségi bérkerékpár rendszer egy egészségesebb, környezetkímélőbb, és sok esetben olcsóbb közlekedési forma a győri lakosok, diákok és turisták számára. A felhasználási igények figyelembevételével kialakított bérlet és jegy típusok minden korosztály számára biztosítják a könnyebb és gyorsabb közlekedési lehetőséget a városon belül. A főbb csomópontok környékén kialakított 27 állomásra bővített rendszer, 180 db városi kerékpár segítségével, a hét minden napján, napi 24 órán keresztül hozzáférhető. A GyőrBike használata számos hétköznapi közlekedési helyzetre kínál megoldást, legyen szó iskolába- vagy munkába járásról, a napi teendők gondtalan intézéséről, vagy éppen turistaként a város nevezetességei közötti gyors és szabad közlekedésről.

Hírek, események

Kedves GyőrBike Felhasználók!

A Látogatóközpont/Tourinform Győr adventi nyitvatartási ideje 2017. december 01-től 2017. december 23-ig az alábbiak szerint változik:

hétfőtől-péntekig 9.00-18.00
szombaton 9.00-18.00
vasárnap 9.00-14.00

December 24-től újra a régi rend érvényes!


Kedves GyőrBike Felhasználók!

Október 3-a óta 3 hétig tesztüzemben használhatjátok a 4 új GyőrBike állomást az Aqua Sportközpont Győr mellett, a Szabadrév utcában, a Győr-Szol Zrt. Orgona úti telephelyénél, valamint az adyvárosi Kuopio Parknál.

Várjuk észrevételeiteket, hogy az október 22-i éles indulásra már mindegyik új állomás teljesen üzembiztosan és hiba nélkül működjön.

Köszönettel:
GyőrBike


Kedvezményes bérletek díja
Az éves bérlet díja 8.800 Ft
A féléves bérlet díja 5.700 Ft
14 éven felüli diákok éves bérlet díja 7.000 Ft
14 éven felüli diákok féléves bérlet díja 4.600 Ft

Az AYCM-től vásárolt GyőrBike kuponnal rendelkezők, 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá a felnőtt éves GyőrBike bérlethez. A 2016/17 szezonra ETO FC Győr bérlettel rendelkezők, minden GyőrBike bérletre 15% kedvezményre jogosultak.


A közösségi kerékpáros rendszer a közlekedés egy új formája. Egyesíti az egyéni közlekedés szabadságát a kötött pályás közlekedés megbízhatóságával. A rendszer lényege, hogy minél több felhasználó használja a kerékpárokat mindennapjaihoz ezáltal csökkentve a város levegőjének szennyezettségét, a városi dugókat, zajokat és mindemellett fő célja, hogy népszerűsítse a belvárosi utazásokhoz ezt a hatékony és környezetbarát alternatívát.